Ligging

Le Forestier: een uniek adres in het hart van de Naamse Ardennen

Weet u waar het “dak” van de provincie Namen ligt? Zoek niet verder, inderdaad, in het uiterste zuiden van de provincie, en meer precies in de Naamse Ardennen.

De Naamse Ardennen omvatten 3 gemeenten: Bièvre, Gedinne en Vresse-sur-Semois die elk uit twaalf schilderachtige dorpen bestaan.

Eén van deze pittoreske dorpjes is Louette-Saint-Pierre, op een steenworp van Gedinne. Te midden van dit landelijk en dunbevolkt gebied, een uitgestrekt woud en dus een paradijs voor wandelaars, mountainbikers en ruiters vindt u het vakantiehuis ‘Le Forestier’.

De wandelaars vinden er 1200 kilometer uitgestippelde wandelingen die hen van de toppen naar de valleien leiden. In de talrijke brochures vindt u o.a. themawandelingen en een boekje met wandelrally’s.

En dan is er natuurlijk de Semois, de koningin van de Ardense rivieren, die door het heuvelig landschap kronkelt voor ze westwaarts Frankrijk insluipt. Vanuit Alle of Vresse biedt ze de toeristen de vreugde van een kajakafvaart langs de talrijke meanders.

Verblijf in het vakantiehuis ‘Le Forestier’ en geniet van uitzonderlijk stukje groen paradijs!